Bilder

Här är bilderna från dagen!
 
 

Dagen!

Tyra mötte mig vid norra! Vi gick tillsammans till Tilda och var hoss henne i typ en halv timme! Sedan gck vi en promenad! När vi lämnat alla hundar hos Tilda gick jag och Tyra en promenad med Lexie och alice som började med att Alice fick av sig halsbandet och stack efter en katt! Men som tur var sprang hon in under en altan och Tyra fick tag på henne! Vi gick en härlig promenad och stannade vid en fotbollsplan och lät dom busa!
När vi var påväg hem såg vi en katt och jag skulle ta fram godis så ställde mig på kopplet och Tyra sa " Nu ska hon inte få ta av sig halsbandet" Precis när hon sa det så fick Alice av sig halsbandet och sprang efter katten! Då ville Öexie självklart oxå jaga så hon stack och eftersom jag stod på kopplet så kunnde hon sticka! Efter ett tag fick Tyra tag på Alice och sedan fick jag tag på Lexie!
Påväg hem mötte vi 3 hundar den första gick hon lungt förbi, den andra gick hon lös och lungt förbi och den sissta gick riktigt nära men Lexie gick lös och lugn förbi!! Lös hela vägen hem! UNDERBART!! När jag är själv går allt ochså när jag är med andra så är det katastrof!! xD
Är iallafall överlycklig!
 
Bilder kommer snart!

Lycka!!!

Efter skolan idag gick jag och mötte Tyra som hade Alice, Happy och Alice! Vi gick en promenad och Lexie och Alice var väldigt ofokuserade och ville bara jaga!
Men när vi sagt hejdå och jag gick hem och mötte en hund där jag ryckte i kopplet en gång sedan brydde hon sig inte alls!! Helt otroligt!
Och sedan gick hon lös hela vägen hem trotts människor och cyklar!
Blev jätte chockad och hade kunnat ge henne en näve dodis men hade inget xD
Underbar dag!!

RSS 2.0