Veckan:

Min vecka från onsdag:
 
Onsdag- Skolan började men vi slutade 11 så åkte hem och var med flocken. Vi gick ner till vattnet och där fick ni en hel del bilder på hundarna! Här får ni några bilder från onsdagen:
 
 
Torsdag- I tisdags slutade vi 2 så åkte hem och mötte tyra så åkte vi ut till södra och träffade Cornelia, Maya och Asta. Vi körde agility och både happy och Lexie gick som klockor på banan. Underbart att få ett sånt träningspass. Sedan hände det mindra roliga saker när vi skulle lämna happy och Kinzie men det behöver vi inte ta upp nu;-) Här får ni bilderna från träningen:
 
 
Fredag- Var på grönan inga bilder-----
 
 
Lördag- Jag gick upp tidigt och åkte till kyrkan kl halv 10 för att gå på Nadjas konfirmation. Kl 2 var vi hemma och hade hämtat lexie som var hos tyra då kom det en himla massa folk till oss så då blev det ite träning sedan påväg till mamma igen tog jag lite bilder här får ni dom:
 

Skola igen...

Idag började jag dagen med att möta Tilda nere i centrum och ta en promenad till hundrast gården. Vi lät dom busa lite sedan gick vi till t banan och där sa jag hejdå och lämnade över Lexie. Sedan åkte jag till skolan...
Kl 11 när vi slutade åkte jag hem och lämnade lite grejer, hämtade kameran osv. Så kl 12.40 var jag i sköndal igen och kl 13.00 tog vi med hela flocken på en promenad. Efter det hängde jag lite med tyra innan vi gick med hela flocken ner till vattnet och tillbaka. 
Sedan gick jag hem och nu ikväll tog jag en promenad med maja och bessie och cycklande lite;-)
Det är sjukt vad stor skilnad det är när det är jag och lexie så går hon som en klocka hela tiden men är vi med andra hundar/ människor är hon ett kaos. Så nu blir det att ta med hundar ut så vi kan träna bort problemen där oxå!
 
Imorgon blir det Södra med lexie och happy så träffar vi några där oxå så blir vi kanske utstirrade när vi tränar;-) Ge oss ett lycka till:P
Här får ni några bilder från dagen<3

Lexies uppväxt....

Nu kommer jag skriva så vitt jag vet ( vi vet inte allt innan oss) men kommer inte alls gå in i detallj!
 
Lexies mamma bodde på gatan och när dom hittade henne  och lämnade henne i dödshägnet så var hon drektig så hon fick ist bo hos en tjej som kunde ta hand om henne och kullen medans dom letade hem. Hon fick bo där tills hon var 8 veckor då fick hon ett nytt hem sedan vet jag inte mer om det utan när hon var 6,5 mån kom hon till sverige av en rumänskt hundhjälp klubb.
Och då hade hon bott i 4 olika hem. Ett av hemmen bodde hon på tomten med en rottwiler som bet henne.... Sedan försökte då dom hitta ett bra hem i sverige åt henne och folk kom och tittade på henne men sa bara "hon är en problemhund" och gick.
Men sedan hittade vi henne och vid första synen var det bestämt jag var fast så vi kunde inte säga nej trotts hennes stora promblem.
Efter 5 dagar till kom dom ner med henne till stockholm, vi skrev på alla avtal. Sedan var hon vår och vi kunde börja träna.
Vi startade med en dagmatte som efter ett halvår sa att hon inte kunde ha henne hon sa samma sak som alla andra "problemhund".  Men då hörde Tilda av sig och så blev det.
Så sen började vi träna på riktigt gå kurs och när vi tänkte börja tävla så bryter hon tån...
Så vårat första sommarlov med varan blir bara kiss promenader i koppel... Sedan nu igår fick vi starta igen så nu ska vi leva livet och fortsätta ta framsteg i träningen!
 
Som jag sa gick jag inte in i detalj och hela livet vet vi inte så....

RSS 2.0