2014

2014 leder till sitt slut... Lång tid som mäst handlat om att få ett bättre band och att hon ska bi säkrare!
Vi började året med en himla massa slit för att komma över rädslan av alla smällare!
När vi lyckats ta oss igenom det värsta blev det agility nybörjarkurs och inkallningskurs! Vi startade vår första tävling och kom 3a  i freestyle och fick även en bra start i agility! Lagom tills sommarlovet när massa kul var planerat bröt hon tassen och fick bara gå 10mins promenader hela sommaren... Vi hyrde stuga och försökte göra det bästa av sittvationen trott man kände sig som en djurplågare när man såg hur lycklig hon var när hon såg en boll, en hund, en äng osv och man var tvungen att korta kopplet....Men vi kämpade på och började då spåra lite villket hon uppskattade!
Men sedan började skolan igen och hon fick äntligen springa! Då var det bara att bygga muskler och kondition innan vi startade med all träning igen! Vi tränade mycket på klubben och gick långa promenader innan vi anmälde oss till agility fortsättningskurs och freestyle kurs! Vi startade agility många gånger med hyffsade resultat och även htm för första gången och klassade som 3a där! Vi anmälde oss till agility tävlingskurs och fortsatte med freestylen! Började öven intressera mig för lydnad så tränade lite hemma! 
Vår träning blev mer seriös och nu står jag här med nya underbara vänner vid min sida och även min älskade hund och ska försöka ta oss igenom nyår!
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback