Villken dag!

Gick upp kl 10 och satte mig och pyssla ihop lite armband! Sedan vid lunch åkte vi ner till stranden solade och tog bilder på alla hundarna! Det var väldigt kul att se alla hundar springa lösa och lyckliga! En lycklig hund gör mig lycklig! Sedan gick vi hem och nu chillar jag lite snart äta sedan sticker jag ut och springer nu när det är lite svalare sedan träna mage och armar blir det idag vi skiter i ben behöver inte det nu.
Imorgon ska jag spela tennis, träna (igen XD) och på kvällen sticker jag till bålsdag äter middag och träffar två nya små hundar. Det blir kul att se om dom kanske behöver ett träningspass ;) Vad jag hört är dom väldigt skälliga:/
Mem här kommer alla bilder från dagen hahaha väldigt många!!
 
 

Skåne....

Ja i söndags åkte vi till flygplatsen för att åka ner till skåne men nej... Fick inte gå på så åkte hem igen och på månndag morgon åkte jag ner. Vi har tränat, hänt på stranden, solat, njutit av sommaren och allt det där man kan hitta på utan hund... Fy så himla tråkigt att inte ha hund i 2 veckor! Men men nu är jag här och får njuta av det på bästa sätt. Har bestämt mig för att nu ska mitt liv se anorlunda ut jag ska inte vara så dum mot mig själv som jag varit! Har ingen hund att ta bilder på men ni får några bilder på mig, syrran och resterande bilder jag tagit;)
 
 
 

Agility!

Massa agility med happy, kinzie och alice på södra.Gick super och värkar som att det blir en start på KM ändå :D
Här kommar MASSA bilder hoppas ni orkar titta. Kanske en och annan bild på Yuva okså ;)
 

RSS 2.0