Spam!!

 
Lite spam från veckan! Har tränat väldigt lite med lex men det vi tränat har gått otroligt bra! Ja haha mycket bilder och har inte tid att skriva en lång uppsatts om veckan men träffade cornelia och astrid! I onsdags gick jag en promenad med tyra och sedan en massa annat kul!

Träning utan hund

Idag skulle cornelia och astrid träna lite så jag hängde på fast utan hund eftersom hon löper! Vi typ började med lite agility och inklallning sedan gick vi in och körde lite freestyle innan vi pausade. Riktigt mysigt fick dock väldigt dåliga bilder då jag behövde blixt men ni får lite roliga bilder ändå ;)
Dom följde mig hem efter så jag gick hem till lexie och tog ut henne i 30 min och då blev hon glad efter att ha varit själv så länge :P Hinner inte skriva mer :(
Bilderna:
 

Dåligt samvete :3

Igår var jag ju och shoppade hela dagen typ sån ingen träning då... Idag tog jag en morgonpromenad i koppel och körde lite parkour. Kl typ halv 4 åker vi in till stan och innan dess har jag en hel de saker att årdna ime att jag har ma och engelska prov på tisdag oxå :3 Så har lite dåligt samvete då hon typ sovit i 3 dygn men när jag fått ihop allt ska vi sätta igång igen!
På lördag har klubben någon film och splkväll så kommer väll gå dit men då utan hund då lex löper ju ;) Kommer typ dö men astrid kommer iaf så vi får väll klara oss! Har inget planerat för veckan så ska försöka komma ifatt lite i plugget och hinna träna lite :3

RSS 2.0