Sanningen skaver

Ja idag var det ju skola så stressa upp, lämna hund, åka trång tbana, full buss sedan var det bara 1 timme kvar tills jag började så satt i skolan och väntade på att tiden skulle gå, läste lite bloggar och kikade :)
Sedan efter en dålig dag i skolan fick jag äntligen hämta min tjej! Hon hade varit super ducktig på dagen och det fortsatte påväg hem! Hundmöten den hängande koppel och inget annat problem! Lämnade henne hemma och gick för att hämta luna då dom behövde hjälp så tog faktiskt en långpromenad med bara luna! Hon fick springa mycket i backar och spåra lite! Fick henne även att greppa både pinne och kåtte villket var väldigt kul då hon värkligen ratat ALLA leksaken förutom fotbollar!
Lämnade lu och gick hem till min ivriga tjej så vi körde igenom en del av fs programet, tränade på ett nytt trix och körde lite plattsliggande! Hon börjar fatta och var väldigt frammåt så är taggad på kurs imorgon! Men känns tråkigt att det är den sissta för ar rädd att vi tappar flytet under vintern men får väll försöka!

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback