Haninge hundhall + Promenad

Igår var vi ett gäng som drog till haninge hundhall 2 timmar och körde rally, Agility och lite lydnad :) Agilityn gick rent av skit och tänkte nu ta en paus då det inte gått bra på länge nu! Men OMG lydnaden asså!! Vi körde plattsliggning och två hundar sprack till sina ägare men lex stannade sedan sprang en till lex MEN HON LÅG KVAR!!!! Så lite taggad blev jag på lydnaden så kanske träffar cornelia på lördag ock kör ett pass lydnad/ Freestyle! :D
 
Idag började jag med en skogspromenad i frosten och hon var lös hela tiden i skogen gick super! :) Sedan kom jag in och tränade lite taget villket gick super :D Sedan håller jag på att lära in "knä" Så vi körde det och nu kan jag typ stå helt rak och hon hoppar upp :D Hon är osäker så gör det inte alltid så mer träning behövs ;) Blir nog mer träning idag så får se om det blir ett till inlägg :)
 
Bilderna från promenanden
 

Lipande hundar

Gick igenom massa bilder och hittad en del lip bilder jag bjuder på x)
 

Spam från värmland

Japp i lördags åkte vi till värmland för att träffa några gamla kompisar! Lexie busade massa med deras hund men var lire små grinig inne! Eftersom det är älg jackt och det fanns mycket vargar där fick dom inte vara lösa överallt men på en del ställen var dom mycket lösa <3 Lexie stack ingenting och kom finnt på inkallning! Hon var själv i rummet och var ändå helt lugn :D Så i tisdags åkte vi hem för att hinna till freestyle kursen! Gick väldigt bra vi körde tassarbete och hon jobbade på bra :)
Idag gick jag till skarpnäck med lex och lun för att möta matilda (?), Sara (?), Cornelia, astrid och tyra!
Vi tränade mäst agility och träningen med lex var skit! Hon stack efter varje hinder och kom inte tillbaka men i slutet på träningen var hon iaf lös utanför planen snällt :D
Luna gick fint trotts att det var ett tag sen nu :) Körde även lite med kinz, iris och brandy :D Gick skiit bra och var riktigt kul!! Så kul att se folk ta framsteg!
Nu tänkte jag att vi ska fokusera mer på lydnaden så vi får lite lättare med rästen sen :)
Här får ni otroligt många bilder från värmland X)
 

RSS 2.0