Nu kör vi!

I torsdags blev det sista träningen innan tävlingen imorgon.. 
Träningen gick faktiskt bra! Vi fokuserade på slalom men tog även fram tunnel och långhopp. Långhoppet satte hon med bra fart och hoppade lagom långt så det kändes bra och tror inte det blir nå problem trotts att vi heelt glömt att träna på det haha! 
Hon hade super tunnelsug och kunde göra även bakombyte innan som vi haft stora problem med tidigare. 
Slalom kändes så bra det kunde bli på en träning så! Hon satte slalom när jag gick på höger sida till 100% i bra fart och jag unde gå en liten bit ifrån slalom och i slutet på träningen satte hon faktiskt även slalom när jag gick på vänster sida och hjälpte till liite med en lite trög fart men käns ändå riktigt bra! Sedan har jag kommit fram till att vi ska träna rena slalomingångar med bara 4 pinnar så det värkligen sitter då jag också tycker det är kul att träna slalom och det är något vi skulle kunna förbättra! 
Idag har vi kört mycket vila men liite trix inne bara för att haha! 
Imorgon ska vi möta Astrid och Cornelia (Tyra åker med mig) utanför norra stockholms hundsportcentrum där tävlingen kommer hålla till kl 08.00. Det är 3 olika banor, 2 agility banor och 1 hoppklass bana, vi ska köra 1 hoppklass och 1 agilityklass. Det är öppen klass så sannorlikheten att vi placerar oss är typ 0,00000001% men kör detta då det är lite kul att hela limitless kör på samma tävling och för att träna henne i miljön så är taggad ändå! Så får jag väll bara hoppas att hon inte för sig att börja skälla när hon sitter i buren.. Men laddar upp med ben för att hon ska klara sig. Sedan ska jag se till att komma på höger sida av slalom så jag kan skänna mig liite säkrare med att hon fixar det. 
Så nu kör vi gärnet imorgon och se till att ha riktigt kul! Ska försöka se om någon kan filma loppen så det kanske kommer upp på youtube men iaf kan ni se vår debut på youtube på Astrids kanal "Astrid HI"! 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback